| hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
5udishco. Administratör
Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : sue Kişisel İLetiniz : time passes..even when it seems impossible.. bellædward & reneésme [[CULLENS]] // new moon & breaking dawn fan..
http://twilightfan.twilight-mania.com Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 18/8/2008, 13:25 | |
| | |
|
| |
berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| |
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 29 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : EkşiNaz =D Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 19/8/2008, 02:58 | |
| Siciline geçtimi bari ben mi derstenmi ewet atıldım...Ama disipline gitmedim gidicek gibi oldum sadece.Benim hep çok yakın arkadaşlarım gitti ben kurtuldum... | |
|
| |
berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 19/8/2008, 11:10 | |
| geçmedi özür diledim bitti geçti | |
|
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 29 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : EkşiNaz =D Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 19/8/2008, 15:54 | |
| iyi barii | |
|
| |
5udishco. Administratör
Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : sue Kişisel İLetiniz : time passes..even when it seems impossible.. bellædward & reneésme [[CULLENS]] // new moon & breaking dawn fan..
http://twilightfan.twilight-mania.com Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 24/8/2008, 20:20 | |
| benim başıma da aynısı geldi Ezgi.. dersten hiç atılmadım ama bir kere törene gitmedim diye disipline yollanıyordum.Allah'tan mazeretim geçerliydi de gitmedim.ama ark.larımın bazıları gitti | |
|
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
| |
| |
5udishco. Administratör
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 25/8/2008, 23:41 | |
| süper yaa..ne güzel işte dersi kaynatıp yerine yemek yemişsiniz... xD | |
|
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
| |
| |
5udishco. Administratör
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 14/9/2008, 14:32 | |
| tüh bak o kötü olmuş bakalım bu sene kimin başına ne gelicek. | |
|
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 29/9/2008, 17:33 | |
| hehe hiç bişi gelmedi başıma bu sene uslu kız oldum uhhahah | |
|
| |
TopModel Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Kullanıcının Başarısı : +rep : Kayıt tarihi : 03/10/08
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 3/10/2008, 17:01 | |
| Disipline gittim birkere tpoluca da dersten atıldık | |
|
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
| Konu: Geri: hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? 17/1/2009, 19:49 | |
| Hala dersten atılmadım.disiplinlik bi durumda olmadı. | |
|
| |
| hiç dersten atıldınız mı yada disipline gittiniz mi? | |
|