| biraz oyunlardan bahsedelim bari | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: biraz oyunlardan bahsedelim bari 3/8/2008, 16:45 | |
| benm oynadığım oyunlar genelde savaş oyunlar:D mesela stranghol crusader sonra call of duty çok severm tabi counter sonra savaş oyunu dışında sims 2 var ne mutlu ki 3 de çıkıyor ama onu almam çünkü heralde bilgisayarı çöktürür..=D
sizin sevdiğiniz oyunlar neler? | |
|
| |
yesim Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 6 Kullanıcının Başarısı : +rep : Kayıt tarihi : 30/07/08
| |
| |
5udishco. Administratör
Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : sue Kişisel İLetiniz : time passes..even when it seems impossible.. bellædward & reneésme [[CULLENS]] // new moon & breaking dawn fan..
http://twilightfan.twilight-mania.com Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 3/8/2008, 20:02 | |
| ben sadece Sims 2 oynuyorum ha bazen de GTA San Andreas. | |
|
| |
berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| |
| |
5udishco. Administratör
Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : sue Kişisel İLetiniz : time passes..even when it seems impossible.. bellædward & reneésme [[CULLENS]] // new moon & breaking dawn fan..
http://twilightfan.twilight-mania.com Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 4/8/2008, 11:38 | |
| evet bende çok merak ediyorum | |
|
| |
alaraxx Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Kullanıcının Başarısı : +rep : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 8/8/2008, 09:40 | |
| istanbul kıyamet vakti gerçekten güsel bir oyun gta da güsell | |
|
| |
berna Moderatör
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 8/8/2008, 17:29 | |
| o internetten mi PC oynu mu? | |
|
| |
alaraxx Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 19 Kullanıcının Başarısı : +rep : Kayıt tarihi : 07/08/08
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 9/8/2008, 12:17 | |
| hayır indiriyosun ikv yazıyosun içeriği böle görewler veriolar onları yerine getirince levelin yükselio güsel bir oyun indirmeye değer ama bn sildim çünkü bağımlılık yaptı | |
|
| |
berna Moderatör
| |
| |
ezqiNaz Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 226 Yaş : 29 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : EkşiNaz =D Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Sims 14/8/2008, 00:39 | |
| ya ben sims'i çok seviyorum ama bi türlü yükleyemiorum... | |
|
| |
berna Moderatör
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 14/8/2008, 14:03 | |
| evet yüklemesi zor bana emre yüklüyo(komşumuz) ama galiba crac yapıo. ben sims i yükleyebiliyorum ama sims 2... | |
|
| |
theJollyJoker Azimli Üye
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 31 Nerdensinn?? : istdeniz cnm Lakap(ların) : eko ,ekobella,ekolayzer,karakedi,wampir Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 13/08/08
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 15/8/2008, 00:27 | |
| vietnam, call of duty, GTA vice city, sims, renagade bunlar favorilerim ama cok aram yok bilg. oyunlarıyla | |
|
| |
5udishco. Administratör
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 16/8/2008, 22:54 | |
| evett...bende Sims hastasıyım yhaaa.. ama ben genelde GTA vice city değil GTA San Andreas oynuyorum. | |
|
| |
berna Moderatör
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 17/8/2008, 00:40 | |
| ben artık oynamasamda eskiden gta vice city i oynuodum | |
|
| |
5udishco. Administratör
| Konu: Geri: biraz oyunlardan bahsedelim bari 24/8/2008, 19:39 | |
| ben vice city i çok sevmiyorum açıkçası. | |
|
| |
| biraz oyunlardan bahsedelim bari | |
|