berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: hepsi grubu ŞAKA albümü 6/8/2008, 19:37 | |
| 4 Peynirli Pizza şarkı sözleri
4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta (tadına hasta) (hasta) (çok mersi) hepsi 4 peynirli pizza Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amman kim bu kolla Ektra mozeralla hepsi 4 peynirli pizza Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç
Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye
4 peynirli pizza Aç gel bunu kaçırma herkes tadına hasta (tadına hasta) (hasta) hepsi 4 peynirli pizza
Dört peynirli pizza Yanında cola da yolla Amma kim bu kolla Extra mozeralla
Afiyet olsun Aç dünya doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç
Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye
İç iç iç iç
4 peynirli pizza Ye ye ye ye
Bir varsın bir bir yoksun myvideomusicmp3.com Anlık bir rüya ye ye ye yeee
Çok sevdim bayıldım Bitmez bu sevda
Hep Bana Şarkı Sözleri Hem vazgeçip hem seçtiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de Hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa Evli olup bekar kalsam Çalışmadan zengin olsam Çok yiyerek zayıflasam Sevgilimden ayrılmadan her gün yeni aşk yaşasam Gizli olsa herkes bilse.
Bana hep bana bana hep bana bana hep bana
Ben yine her gün kaybolsam Kandan korkan bir doktor olsam Aşkımı alıp dağlara çıksam Dünya çirkin düzelir sansam Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be
Hem vazgeçip hem sevdiklerimle yepyeni bir dünya kursam Hem isteyip de hem yapmadığım hayallerim gerçek olsa. İstemeden seçtiklerim Ne işim var burda benim Ben aslında caz severim Çok yaşasam yaşlanmasam Estetiksiz güzel olsam. Olgunlaşıp çocuk kalsam
Her şey benim, peki sen kimsin? Sıkıldı ruhum, yeni bir şey bulun Sözleri sattım sonra geri aldım Bedenim büyüdü ben çocuk kaldım Bir gece iki gece derken her gece Aşk zili çaldı dedim git be Rujum mujum her şeyim var kuzum Tadım tuzum kalmadı susun be...
"bu şarkıya bayılırım"
Onu Alma Beni Al şarkı sözleri
Bak atının terkisine de atmış, gözleri şaşı gelini Mor kaftanlara sarmış, haspam odun gibi belini Ah verin elime de kırayım, cadının dersi kara elini
Seni gidi fitne fücur, kıyametin gelsin
Sen o alacası içinde fesatla, hangi günü gün edicen Ah o kaditin üstüne, bir de atlas yorgan sericen
Amanın amanın, yansın ocağın barkın utansın Ağan emmin herbir yerine, kırmızı kınalar yaksın
Varsın bize vursun felek, ne çeyiz düzdüm emek emek Allah bildiği gibi yapsın
Böyle de nispet olmaz ki, seni gidi zalim yar Zorla da kısmet olmaz ki, seni gidi hain yar
Bana ne bana ne beni al, onu alma
Bende bu yetim kirazlar ala al dururken Tek başıma kara gecelerde zar zor uyurken Yar eteğimde çakallar kurtlar ulurken İçine sinerse senin de kıyametin gelsin bu şarkının "ne çeyiz düzdüm emek emek" bölümünü çok seviyorumm!.
Hepsi Sımsıkı şarkı sözleri
Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Görmedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Çılgın aşkını
Çaldın sen büyük bir parça kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter
Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gönlüne yine deli gibi yor beni Muhabbet olsun gönüller coşsun Muhabbet olsun gönüller coşsun
Biliyorum istiyorum seviyorum Ölümüne sev yeter
Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Neler gördüm saçma sapan aşklar Yalan itiraflar hep sahte duygular
Ah bilsen kaç zamandır gönüllüyüm Kendimi sana adadım ben artık Gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter
Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gönlüne yine deli gibi yor beni Muhabbet olsun gönüller coşsun Muhabbet olsun gönüller coşsun x3
Biliyorum istiyorum seviyorum Ölümüne sev Yeter ki beni iste
Biliyorum istiyorum seviyorum Aşk Her Şeyi Affeder Mi? şarkı sözleri
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim oldığu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi küçüklüğümde şu aldatma lafı olduğu için bu şarkıdan çok etkilenmiştim
buda Yaz Yaz Yaz şarkı sözleri
Neden senle hiç durmadan tartışıp duruyoruz ki biz Bile bile üstüme gelmene ne gerek var
Neden dostça ve insanca ayrılamıyoruz ki biz Ve bunca yaşanmış yılların da hatırı var
Eğer hergün bu işkence, eğer her gün bu karmaşa Eğer her gün bu kavgaya katlanırım sanıyorsan
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi Yanılırsam çık karşıma göster kendini
Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman
Sen de yaz yaz yaz bir kenara yaz bütün sözlerimi Yanılırsam çık karşıma göster kendini x2
Belki zamanla teker teker silinirler aklından Anlarsın ki boşuna geçmiş bunca zaman
VEE Tavla'nın şarkı sözleri Gözlerinle mahvettin Kapılarınla hapsettin Seninim al tamam
Şeytanın ahı tutmuş Şarkılar aşka gelmiş Durumum el yaman
Bu oyun hep çileli Bana zarlar hileli
Kaderin bitmek bilmeyen Oyunu mu bu
Şeşicar ve pencüse Severim güzeli gencüse
Kader uslanmaz Kandım işte Tavla tavla beni tavla
Salla pulları zarları Salla salla beni salla Vallahi geldim oyuna bu şarkıda çok beğendiğim bir şarkı
Beni Kategorize Etme şarkı sözleri Beni kategorize etme Benle oynama Yaftayı yapıştırıp Bana isim koyma Karikatürleştirme beni İlahlaştırma Tabulaştırma sakın tabulaştırma
Ben seni öyle sevdim öyle sevdim Ben seni öyle sevdim böyle mi sevdim
Matematiklaştirme beni çarpma, bölme Toplama, çıkarma sakın beni hesaplaştırma Mekanikleştirme beni otomatiklaştirme Yarıştırma sakınonla bunla karşılaştırma
Sıkıştırıp tıkıştırma beni depolaştırma Duygularım yok oldu yüreğimi nasırlaştırma Beni demoralize etme depolitize etme Her işten kaçar oldum beni illegalize etme
Sakın Gelme Şarkı Sözleri Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme
Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım soğuk
Sakın gelme dönesim yok Çok uzaktayım çok Bir şarkı var aklımda Söylemesi ayıp
Sözleri kayıp Kaç zamandır dilimde Sakın gelme
Kaç Yıl Geçti Şarkı Sözleri Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı
Nolur sormasınlar bana Nolur söyletmesinler derdimi Saklarım ben onu kendime Yerim kendi kendimi
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x
Benim bütün derdim özlem Biliyorum kavuşur böyle seven Biz bir elmanın iki yarısıyız O en çok sevdiğim ve ben
Akıyorsa yaşlar gözümden dinmiyorsa bitürlü gece gündüz karardıysa bütün dünyam Vardır elbet bir sebebi
Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı 4x
Grup Hepsi İyisin şarkısının Sözleri
Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim, Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla
Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim, Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla
Ben hiç mükemmel değilim, belkide sıradan biriyim İşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Çok gülerim kızarsın Ağlayınca kaçarsın Güzel bile bulmazsın Sen bana fazla iyisin.. Fazla
Ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim İşin aslı sevgilim, Sen bana fazla iyisin çok uğraştım yoruldum
En son berna tarafından 7/8/2008, 00:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
5udishco. Administratör
Mesaj Sayısı : 480 Yaş : 28 Nerdensinn?? : İst. Lakap(ların) : sue Kişisel İLetiniz : time passes..even when it seems impossible.. bellædward & reneésme [[CULLENS]] // new moon & breaking dawn fan..
http://twilightfan.twilight-mania.com Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: hepsi grubu ŞAKA albümü 6/8/2008, 21:03 | |
| çok teşekkürler Bernacım.devamını bekliyorum. | |
|
berna Moderatör
Mesaj Sayısı : 352 Yaş : 28 Nerdensinn?? : manisa Lakap(ların) : sincap kız Kullanıcının Başarısı : Ruh Haliniz : Hangi Takımlısın? : +rep : Kayıt tarihi : 02/08/08
| Konu: Geri: hepsi grubu ŞAKA albümü 7/8/2008, 00:15 | |
| boş oldukça atarım | |
|